Uğur Böcekleri’nin sertifika sevinci

16-06-2014 Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde27 ayrı branşta 8 aydır süren kurslara katılan kursiyerlere ‘Katılım Belgeleri’ verildi. Satranç turnuvalarından, tiyatro gösterilerine, gitar

Uğur Böcekleri’nin sertifika sevinci

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde27 ayrı branşta 8 aydır süren kurslara katılan kursiyerlere ‘Katılım Belgeleri’ verildi. Satranç turnuvalarından, tiyatro gösterilerine, gitar ve bağlama konserlerinden, çeşitli ödüllü yarışmalara kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapan festivalde 3 bin kursiyer belgelerini Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen törende aldı. Uğur Böceği Kültür Merkezi Festivali kapsamında kursiyerlerin kültürel ve sanatsal aktivitelerini sergilediği etkinlikler ilgiyle izlenirken, şanslı katılımcılarda çekilen kurayla sürpriz hediyeler kazandı.   ‘Sosyal hayat güçleniyor’   Mustafakemalpaşalıların keyifli saatler yaşadığı etkinliklerin ardından kursiyerlere belgelerini veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin vatandaşların istekleri doğrultusunda özveriyle hareket ettiğini söyledi. Kursların, çocuklara ve yetişkinlere mesleki ve sanatsal donanım kazandırmak için sürdüğünü belirten Başkan Kurtulan; “ Bizim tek hedefimiz insanımızın kalitesini arttırmasını sağlamak. Uğur Böcekleri de 5 yıldır bu hedef doğrultusunda yoluna devam ediyor. Binlerce kursiyerimiz bu eğitim seferberliğinden yararlandı. Sosyal hayata güç katan bu merkezler her zaman vatandaşımızın emrinde olacaktır. Kursları başarıyla bitiren vatandaşlarımızı tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.