Uğur Böcekleri'nden 'Yerli Malı' kutlaması

30-12-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,Yerli Malı Haftası’nı Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri ile birlikte kutladı.Her yaştan vatandaşa altı yıldır süren programlı

Uğur Böcekleri'nden 'Yerli Malı' kutlaması

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,Yerli Malı Haftası’nı Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri ile birlikte kutladı.

Her yaştan vatandaşa altı yıldır süren programlı kurslarıyla mesleki ve teknik beceriler kazandıran Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin yerli malların kullanımını yaygınlaştırmak ve toplumda tüketici bilincini arttırmak amacıyla gelenekselleştirdiği yerli malı etkinliği, merkezin Hamidiye Mahallesi’ndeki şubesinde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte mahalle muhtarları ve merkez kursiyerleri ve eğitimcilerinin katıldığı etkinlikte, Uğur Böceği kursiyerlerinin hazırladığı Türk mutfağının eşsiz ve çeşitli ürünleri davetlilere ikram edildi.

Yerli Malı Haftası’na gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Uğur Böceği Kültür Merkezi’ne teşekkür eden Başkan Sadi Kurtulan; “ Bu tür etkinlikler toplumda farkındalık oluşturuyor. Birlikte çalışma ve üretmenin Mustafakemalpaşa’daki adresi olan merkezimiz, yerli malı kullanımının ne kadar önemli olduğu bir kez daha bizlere hatırlattı” dedi. Başkan Sadi Kurtulan etkinlikte, kursiyerle sohbet ederek, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.