Uğur Böcekleri’nden Yerli Malı Haftası

30-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde eğitim gören kursiyerler, düzenledikleri etkinliklerle ‘Yerli Malı Haftası’nı kutladı.     Züferbey ve Hamidiye Mahallesi Uğur

Uğur Böcekleri’nden Yerli Malı Haftası

Züferbey ve Hamidiye Mahallesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’ndeki etkinliklere; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemalettin Söylev, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şadan Çukran, Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Hakan Kaya ve kurs öğretmenleri katıldı.
    Etkinlikte yer alan kursiyerler, evlerinde özenle hazırladıkları Türk mutfağının eşsiz ve çeşitli tatlarını misafirlere ikram etti.
    Kursiyerleri, Yerli Malı Haftası’na gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan;Çok güzel bir hazırlıkla birlikte bu önemli günü taçlandırdık. Katkı sunan herkese teşekkür ederim. Türk mallarının kullanılması, milli ekonominin gelişimi açısından çok önemli. Yerli malı kullanılmasının, kaliteli olmasının ve dünya standartlarında üretilmesinin ne denli önemli olduğu mesajını bir kez daha verdiğimizi görüyorum" dedi.

.