Uğur Böcekleri’nden ‘Murat Göğebakan’ konseri

13-06-2014 Rock Müziği’nin başarılı seslerinden Murat Göğebakan, Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Festivali’nde hyaranları ile buluşacak. ‘Ben Sana Âşık Oldum’, ‘Ay

Uğur Böcekleri’nden ‘Murat Göğebakan’ konseri

Anadolu Rock Müziği’nin başarılı seslerinden Murat Göğebakan, Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Festivali’nde hyaranları ile buluşacak. ‘Ben Sana Âşık Oldum’, ‘Ay Yüzlüm’, ‘Yaralı’ ve son olarak 2012 yılında çıkardığı ‘Aşkın Gözyaşları’ gibi albümlerle müzik severlerin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı, bugün her biri hafızalar kazınmış en güzel şarkılarını Mustafakemalpaşalı hayranları için seslendirecek. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak olan Murat Göğebakan, 17 Haziran 2014 Salı günü saat 21.00’da Adnan Menderes Meydanı’nda sahne alacak.