Uğur Böcekleri’nden ‘Haluk Levent’li festival

06-06-2013 Belediyesi’nin eğitim merkezli sosyal ve kültürel projelerinin başında gelen Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin geleneksel sergisi, 4. kez kapılarını ziyaretçilere açacak. El

Uğur Böcekleri’nden ‘Haluk Levent’li festival

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin eğitim merkezli sosyal ve kültürel projelerinin başında gelen Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin geleneksel sergisi, 4. kez kapılarını ziyaretçilere açacak. El sanatlarından, mesleki ve teknik eğitimlere, dil ve müzik eğitimlerinden sahne sanatlarına, spordan, unutulmaya yüz tutmuş Türk -İslam sanatlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede katılımcıların sosyal gelişimine 4 yıldır katkılar sağlayan Uğur Böcekleri Kültür Merkezi, festival süresinde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle Mustafakemalpaşalılara renkli bir hafta yaşatacak. Vatandaşlara sanatsal alanlarda beceri kazandırmak, mesleki ve sosyal gelişimlerini artırmak ve geleneksel sanatları yaşatmak amacıyla 2009 yılında kurulan ve bugün 11 şubede faaliyet gösteren Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri, el emeği göz nuru olan eserlerini düzenlenecek festivalle beğeniye sunacak.   Haluk Levent hayranlarıyla buluşacak   Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde eğitim gören 3 bin kursiyerin eserlerinin yer alacağı  festival, 13 Haziran Perşembe günü saat 11.00’de Adnan Menderes Meydanı’nda açılacak. Belediye Mehter Takımı’nın gösterileri ile başlayacak olan etkinlikler dizisi sergi açılışının ardından akşam Türk Rock Müziği’nin sevilen sanatçısı Haluk Levent konseri ile devam edecek. Adnan Menderes Meydanı’nda saat 20.30’daki konserde ünlü sanatçı, bugün her biri hafızalar kazınmış en güzel şarkıları ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. 5 gün sürecek Uğur Böceği Kültür Merkezi Festivali’nde tiyatro oyunlarından, gitar ve bağlama kurslarına, tekvando gösterilerinden, İngilizce kursu gösterilerine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak. ‘Birlikte öğrenmek, birlikte üretmek ve birlikte kalkınmak’ hedefiyle 3 yıl önce yola çıkan Uğur Böceği Kültür Merkezleri’nin bugüne kadar Mustafakemalpaşa’ya her alanda çok şeyler kattığını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, festivale tüm vatandaşları davet etti.