Uğur Böcekleri’nden ‘Cumhuriyet Müzikali’

03-11-2014 Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sergiledikleri müzikalle büyük beğeni kazandı. Uğur Böceği Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro

Uğur Böcekleri’nden ‘Cumhuriyet Müzikali’

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sergiledikleri müzikalle büyük beğeni kazandı. Uğur Böceği Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Grubu, Cumhuriyet’in 91. yılında renkli bir müzikale imza attı. Yalıntaş Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Ünsal, Emniyet Müdürü Hasan Keleş, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Eğitmen Zafer Uğur yönetmenliğinde sahne alan 35 kişilik tiyatro ekibi, şarkı ve şiirlerden oluşan gösterileriyle ayakta alkışlandı. ‘Hababam Sınıfı’ ve ’Avare’ gibi hafızalara kazınan filmlerin sahnelerini başarıyla canlandıran kursiyerler,  izleyicileri mest etti. Etkinliğin sonunda küçük kursiyerlere başarı belgesi veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, temeli kültür olan Cumhuriyet’in 91. yılını birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaştıklarını belirtti.