Uğur Böcekleri’nden Anıtkabir ziyareti

11-11-2013 Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri, 10 Kasım’da Atatürk’ü Anıtkabir’de andı. 4 yıldır Mustafakemalpaşa’da kültürel ve sosyal faaliyetlere başarıyla imza atan

Uğur Böcekleri’nden Anıtkabir ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri, 10 Kasım’da Atatürk’ü Anıtkabir’de andı. 4 yıldır Mustafakemalpaşa’da kültürel ve sosyal faaliyetlere başarıyla imza atan Uğur Böceği Kültür Merkezi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 75. yılında anmak için 3 otobüsle Ankara’ya çıkarma yaptı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından ağırlanan 150 kişilik gezi grubu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e çıkarak, mozolesine çiçek bıraktı. Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni de dolaşan Uğur Böcekleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurularak, ilerlemesi için özverili çalışmaların yapıldığı 1.ve 2. TBMM gezilerinin  ardından rehber eşliğinde TBMM binasını ziyaret etti. Gezi sonrası Mustafakemalpaşa’ya dönen ekibi karşılayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “Vatandaşlarımız, ismini ilçemizde gururla taşıdığımız Ulu Önder Atatürk’e minnet ve şükran duygularını güçlü bir şekilde sunmak için 10 Kasım’da Ankara’yı ziyaret etti. Kursiyerlerimizin başkente giderek, Türkiye Cumhuriyeti’nin nasıl büyük bir özveriyle kurulduğunu görerek, hissederek öğrenmelerini istedik. Vatandaşlarımızın tarihine sahip çıkarak, geleceğe daha büyük bir umutla bakacaklarına inanıyorum. Belediye olarak bu gezilerimizi sürdüreceğiz” dedi. Ankara’ya ilk kez giden vatandaşlar ise düzenlenen geziden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.