Geri Dön

Uğur Böcekleri belgelerini aldı

12-06-2012    Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde 8 aydır süren kurslara katılan kursiyerlere ‘Katılım Belgeleri’ verildi.     El

Uğur Böcekleri belgelerini aldı

12-06-2012    Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde 8 aydır süren kurslara katılan kursiyerlere ‘Katılım Belgeleri’ verildi.     El

     Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde 8 aydır süren kurslara katılan kursiyerlere ‘Katılım Belgeleri’ verildi.

    El sanatlarından, mesleki ve teknik eğitimlere, dil ve müzik eğitimlerinden sahne sanatlarına, spordan, unutulmaya yüz tutmuş Türk -İslam sanatlarına kadar uzanan 18 ayrı kategoride düzenlenen kurslara katılan 1.500 kursiyer, Adnan Menderes Meydanı’ndaki törende belgelerini aldı.

    Törene; AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kaymakam Kazım Karabulut ve eşi Fatma Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemalettin Söylev, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve daire amirleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.   

    Belediye Başkanı Sadi Kurtulan törende yaptığı konuşmada, Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin 3 yıldır Mustafakemalpaşalılardan gördüğü destekle büyüdüğünü ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Kurtulan; “ Geleceğe hazırladığımız çocuklarımıza ve yetişkinlerimize sosyal hayatta istenilen etkinlikleri vermek görevimiz. 7 yaşından 70 yaşına kadar kurslarımıza ilgi gösteren bütün çalışanlarımıza, özveriyle bu kursları yürütenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

    Kaymakam Kazım Karabulut ise Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin geçen süre içinde Mustafakemalpaşa’nın en ücra yerlerine kadar ulaştığını dile getirerek; “ Kursiyerlerimiz, kalitesine kalite katarak, eğitimine eğitim katarak el emeği göz nuru eserlerini bu güzel fuarda sergiledi. Bütün bu çalışmalarda emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

    Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin her geçen yıl daha da büyüyeceğine inandığını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’da; “ Vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik anlayışı ile bu imkânı sağlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

    Tören sonrası Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerlerine protokol tarafından ‘Katılım Belgeleri’ verildi.

    Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği fuar, 13 Haziran Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilecek. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.