Uğur Böceği Tiyatrosu'ndan alkışlanan oyun

24-03-2016 Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Tiyatrosu'nun büyük zaferin 101. yılı anısına sahnelediği 'Destanlar İçinde Çanakkale' adlı oyun, büyük beğeni ile izlendi.

Uğur Böceği Tiyatrosu'ndan alkışlanan oyun

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Tiyatrosu'nun büyük zaferin 101. yılı anısına sahnelediği 'Destanlar İçinde Çanakkale'  adlı oyun, büyük beğeni ile izlendi.

Belediye Düğün Salonu'nda sahnelenen oyuna; Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Müftü Musa Uzun, Gaziler Derneği Başkanı Erdinç Hazar, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte tiyatro severler katıldı.

27 kişilik ekibin rol aldığı oyunun yönetmenliğini Zafer Uğur üstlendi. Çanakkale Savaşı’nın isimsiz kahramanlarının fedakârlıklarını ve cephe gerisindeki  yaşamı dramatik bir dille anlatan oyun, duygulu ve coşkulu anlar yaşattı.

Oyunun ardından ayakta alkışlanan tiyatro ekibine protokol tarafından plaket verildi. Yerel tiyatroculara teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Çanakkale'deki büyük ruhun bugünde yaşadığını söylerken, kahramanlıklarla dolu destanın unutulmamak üzere geleceğe miras bırakılacağını belirtti.