Uğur Böceği öğretmenlerine kutlama yemeği

27-11-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Uğur Böceği Kültür Merkezi eğitmenlerine yemek verdi. Öğretmenevi’nde düzenlenen öğle yemeğine; Belediye

Uğur Böceği öğretmenlerine kutlama yemeği

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Uğur Böceği Kültür Merkezi eğitmenlerine yemek verdi. Öğretmenevi’nde düzenlenen öğle yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve Mustafa Eren ile birlikte Uğur Böceği Kültür Merkezi kurs öğretmenleri ve personel katıldı. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, öğretmenlerin sonsuzluğa giden yolda bıraktıkları en değerli izin insan olduğunu söyledi. Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin 6 yıldır birçok alanda güzel eserler meydana getirdiğini belirten Başkan Kurtulan, etkili çalışmalarla Mustafakemalpaşalıların içinde barındırdıkları cevheri ortaya çıkardığını dile getirdi. Başkan Sadi Kurtulan; “ Uğur Böceği Kültür Merkezleri vatandaşın takdirini kazanmıştır. İnsanların hayatına renk katan bu merkezler, vatandaşların niteliklerini arttırırken, özgüven sağlayarak, sanatsal alanda yapabileceklerini ortaya çıkarma imkânı sundu. Birlikte öğrenen ve üreten insanların bulunduğu bu merkezler tarihimizin, medeniyetimizin kültürel birikimini gönüllü faaliyetlerle geleceğe aktardı. Bu dönemde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’de BUSMEK’i Mustafakemalpaşa’ya taşıyarak, insanımıza değer katan yeni bir hizmeti vatandaşımıza hediye etti. Mustafakemalpaşa’ya bu güzellikleri katan merkez eğitmenlerine ve kursiyerlerine teşekkür ediyor, taze bir şevk ve devamı ciddi bir gayretle bu hizmetlerin süreceğine inanıyorum” dedi. Başkan Kurtulan, kurs öğretmenlerine günün anısına hediyeler takdim etti.