Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin gurur günü

22-10-2010 Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin 3 aydır süren kursların ‘faaliyet sergisi’ Barış Çokan Kültür Merkezi’nde açıldı ve kursiyerlere ‘Katılım Belgeleri’ düzenlenen

Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin gurur günü

Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin 3 aydır süren kursların ‘faaliyet sergisi’ Barış Çokan Kültür Merkezi’nde açıldı ve kursiyerlere ‘Katılım Belgeleri’ düzenlenen törenle verildi.

Uğur Böceği Kültür Merkezi tarafından 3 aydır yapılan Satranç, Kurdela Nakışı, Karakalem ve Gitar kurslarına katılanlara ‘Katılım Belgeleri’ Barış Çokan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi. Tören öncesinde 3 aydır süren kursların faaliyet sergisi de ilçe halkının beğenisine sunulmak üzere Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından açıldı. Açılış törenine Başkan Kurtulan’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Meclis üyeleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Kurtulan açılışta yaptığı konuşmada, Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin her zaman yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirterek, “Yine açılan kurslar büyük ilgi gördü ve verilen emekleri, yapılan çalışmaları biraz sonra gezeceğimiz sergide göreceğiz. Ben tüm kursiyerleri, hocalarını kutluyorum” dedi.

Açılış töreni sonrasında ise kursiyerlere Başkan Sadi Kurtulan tarafından ‘Katılım Belgeleri’ verildi.

.