Geri Dön

Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde sertifika coşkusu

31-05-2011 Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde kurs gören 250 kişi sertifikalarına kavuşmanın coşkusunu yaşadılar.         Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde eğitim alan 250 kişi,

Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde sertifika coşkusu

31-05-2011 Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde kurs gören 250 kişi sertifikalarına kavuşmanın coşkusunu yaşadılar.         Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde eğitim alan 250 kişi,

     Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde kurs gören 250 kişi sertifikalarına kavuşmanın coşkusunu yaşadılar. 

 

     Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde eğitim alan 250 kişi, Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Eylül 2010’dan bu yana Uğur Böceği Kültür merkezi’nde Kurdela nakışı, deri mefruşat, iğne oyası, İngilizce, gitar ve kare kalem kursu alan 250 kişi, sertifika almanın coşkusunu yaşarken, önümüzdeki dönemde de açılacak kurslara mutlaka katılacaklarını söylediler.

     Sertifika törenine; Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan yardımcısı Galip Çakmakçı, Milletvekili Adayı Önder Matlı, Belediye Meclis Üyesi Melahat Kamile İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Halk Eğitim Müdürü Cemalettin Söylev, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Tüm kursiyerlerimizi öncelikle kutluyorum. Burada hem meslek öğrendiler, hem de aile bütçelerine katkıda bulundular. Önümüzdeki dönemlerde bu merkezlerimizde verilen eğitimlerimiz daha da çoğalacak” dedi.

Kursiyerler tarafından çiçek takdim edilen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın eşi Necibe Kurtulan da çok teşekkür ederek, “Bugün verdiğiniz emeklerinin karşılığını almak için buradasınız. Kurs süresince çok güzel el emeği, göz nuru işler yaptınız. Tüm kursiyerlerimizi kutluyorum” dedi.

     Milletvekili Adayı Önder Matlı da konuşmasında tüm kursiyerleri kutlarken, bu tür kültür hizmetlerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de konuşmasında; “Tüm emeği geçenleri kutluyorum. Üretmek en önemli iştir. Üreten toplum her zaman daha ileriye gider ve daima önemli işler başarır. Tüm kursiyerlerimizi kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

 

.

.