Uğur Böceği Kültür Merkezi Kurs kayıtları başladı

22-09-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezleri 2011-2012 eğitim öğretim dönemine başlıyor.     Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi 2011-2012 eğitim öğretim yılına

Uğur Böceği Kültür Merkezi Kurs kayıtları başladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi 2011-2012 eğitim öğretim yılına bünyesinde açmış olduğu yeni şubeleri ile başlıyor.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan dünyanın en güçlü insanlarının kadınlar olduğunun farkında olduklarını belirterek “ Bunun önünü açmak kültür merkezlerimizin birinci basamağı olan Uğur Böceği Kültür Merkezi’ni faaliyete geçirmekti. 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında ilk olarak Yunusemre Mahallesinde faaliyete başladık.2010-2011 eğitim ve öğretim döneminde uğur böceği kültür merkezi bünyesinde iğne oyası, kurdela nakışı, deri mefruşat, İngilizce, kara kalem, gitar ve ebru kursları düzenleyerek 495 kursiyere fayda sağladık. Yıl içerisinde çeşitli sergiler düzenleyerek kadınlarımızın yapmış oldukları el emekleri ürünlerini sergileme imkanı bulduk. Gerek gençlerimiz gerekse kadınlarımız bir yıl boyunca bu kurslarımızdan yararlandı. Yeni döneme Uğur Böceği Kültür Merkezi Şubelerimiz ile başlıyoruz. Yunusemre,Hamidiye, Atatürk, Sırmalar, Atatürk Parkı, Azatlı Caddesi ve Züferbey Mahallesi olmak üzere 7 adet şubemiz ile 2011-2012 döneminde eğitim ve öğretim yılına yeni bir şevk ve yeni bir heyecanla başlıyoruz. Yeni dönemde İğne oyası, Kurdela nakışı, deri mefruşat, kırkyama, tel kırma, karakalem, İngilizce,okuma-yazma,diksiyon,hat,tiyatro,gitar,bağlama,satranç,vitray,çini seramik,koro, tekvando,bocce,halk oyunları,engelli vatandaşlar için sportif faaliyetler konularında eğitim verilecek. Bu faaliyetlere ilgi duyan tüm vatandaşlarımız yeni döneme kayıt yaptırabilirler. Kayıt için 7 mahallemizde yer alan şubelerimize başvuruda bulunmaları yeterlidir.” dedi.