Uçurtma coşkusu

26-04-2010 Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize ettiği ‘23 Nisan uçurtma ve çocuk şenliği’ eski garaj

Uçurtma coşkusu

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize ettiği ‘23 Nisan uçurtma ve çocuk şenliği’ eski garaj ve stadyumda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 23 Nisan’da çocukları unutmadı. Hazırladığı birbirinden güzel organizasyonlarla çocukların 23 Nisan coşkusuna renk kattı. Eski garaj ve stadyumda düzenlenen şenlikte minikler gün boyunca birbirinden ilginç ve renkli aktiviteler ile hem eğlendiler hem de eğlendirdiler. Şenlik sabahın erken saatlerinde eski garaj ve stadyuma kurulan dev kaykay, zıp zıp, yüz boyama, yunus evi, denge platformu gibi çeşitli oyun parkurlarının açılışıyla başladı. Daha sonra düzenlenen animasyon gösterileri, sihirbaz ve karaoke yarışması çocukların ilgi odağı oldu. Birbirleriyle yarışan, zıplayan, yüzlerini rengarenk boyatan çocuklar, bayramın tadını doyasıya yaşadı. Şenlik kapsamında düzenlenen uçurtma etkinliği ise Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın çocuklara dağıttığı uçurtmalarla başladı. Birbirinden renkli uçurtmaların gökyüzünde dansı çocuklar tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla izlendi. Etkinliklere Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra, Emniyet Müdürü Zafer Ersin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan da katıldı. Aileleri ile birlikte gün boyu hoşça vakit geçiren çocuklar, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a bu güzel organizasyon için teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da, çocukları böylesine anlamlı bir günde eğlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda bu tür şenliklerin devam edeceği müjdesini verdi.