U11 KIZLARI ŞAMPİYONLUK KUPALARINI BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM’DEN ALDILAR

26-05-2024 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem’in yakından takip ettiği U11 Kız Basketbol Takımı final müsabakalarında tarih yazarak 2023-2024 Bursa Yerel Ligi'nde namağlup ünvanıyla şampiyon oldu.

U11 KIZLARI ŞAMPİYONLUK KUPALARINI BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM’DEN ALDILAR

Belediye Mustafakemalpaşaspor U11 Kız Basketbol Takımı 2023 -2024 Bursa Yerel Liginde U11 Kızları mücadele ettiği grupta 12 maç oynayarak 12 galibiyet ile gruptan lider çıktı. Yarı final maçında Uludağ Atletik Spor Kulübünü 100-39 yenerek finale adını yazdırdı.

Nefes kesen mücadelelere sahne olan final müsabakasında Belediye Mustafakemalpaşaspor U11 Kız Basketbol Takımı, Armada Spor Kulübü'nü 45-36 lık skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Belediye Başkanımız Şükrü Erdem de bu unutulmaz anlara tribünden tanıklık etti. Başkan Erdem, maç boyunca kızlara destek vererek, onların heyecanını paylaştı.

Kupa töreninde sahaya inen Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, kızları tek tek tebrik ederek, onlara şampiyonluk kupalarını takdim etti. Başkan Erdem, yaptığı konuşmada, ‘’ Kızlarımızın azmi, disiplini ve takım ruhuyla elde ettikleri bu şampiyonluk hepimize büyük bir mutluluk ve gurur verdi. Emeği geçen tüm ekibimizi ve takımımızı tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamı dilerim kızlar.’’ İfadelerini kullandı.