TÜRSAB’tan Başkan Kurtulan’a ziyaret

19-06-2012 Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üyeleri, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile bir

TÜRSAB’tan Başkan Kurtulan’a ziyaret

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üyeleri, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile bir araya geldi.
     Nezaket ziyaretine; TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, 2. Başkan Ekrem Şengüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri Vecdi Gülmez ve Remzi Bat katıldı.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın turizm değerleri hakkında TÜRSAB heyetine bilgiler verdi.
Mustafakemalpaşa’nın son yıllarda attığı adımlarla jeotermal ve alternatif spor turizmine kucak açtığını dile getiren Başkan Kurtulan; “ Turizm alanında yapılacak her türlü yatırım Mustafakemalpaşa’yı geleceğe taşıyacak. Sosyal ve ekonomik olarak kat edeceğimiz mesafe turizmden geçiyor” dedi.
     Mustafakemalpaşa’nın turizm potansiyelinin artmasının sevindirici olduğunu belirten TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş ise turizm yatırımlarının arttıkça refah seviyesinin de yükseleceğini, bunun için yapılan girişimlere destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyarette, TÜRSAB heyetine Kemalpaşa Tatlısı ikram etti.
.