Türkiye Tiyatrolar Birliği Heyetinden Bölge Tiyatrosuna Ziyaret

18-08-2009 Tiyatrolar Birliği heyeti Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu’nu ziyaret etti. Türkiye Tiyatrolar Birliği Dönem Sözcü ve

Türkiye Tiyatrolar Birliği Heyetinden Bölge Tiyatrosuna Ziyaret

Türkiye Tiyatrolar Birliği heyeti Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu’nu ziyaret etti.

Türkiye Tiyatrolar Birliği Dönem Sözcü ve Bartın Bölge Tiyatrosu’ndan Zafer Gecegörür, İzmir Tiyatro Yenikapı’dan ve Balçova Belediye Tiyatrosu’ndan Orçun Masatçı, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan Türker Alpugan, Boğaziçi Üniversitesi Gösteri Sanatları Topluluğu ve Mimesis Dergisinden Fırat Güllü ile Boğaziçi Üniversitesi Gösteri Sanatları Toıpluluğu ve Tiyatro Dergisinden Ömer F. Kurhan’dan oluşan heyet başkanımız Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret ederek Mustafakemalpaşa ve tiyatro üzerine sohbet etti.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tiyatro ile ilgili düşünce ve hedeflerini dile getirirken, Tiyatronun aile yapısının güçlendirilmesine ve kişilerin özgüven kazanmasına yardımcı olacağına inandığını belirtti. Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu’ndan çok umutlu olduklarını dile getiren heyet, Başkan Sadi Kurtulan’ı ziyaretlerinin ardından Bölge Tiyatrosu oyuncularıyla da bir araya gelerek, sohbet etme fırsatı buldu.