Türk Müziği Korosu'ndan “RUMELİ'DEN ANADOLU'YA” konseri

09-02-2010 Belediyesi Türk Müziği Korosu 16 Şubat 2010 Salı akşamı saat 20:00'de K.Barış Çokan Kültür Merkezi'nde doyumsuz bir konser verecek. Periyodik konserlerinin

Türk Müziği Korosu'ndan “RUMELİ'DEN ANADOLU'YA” konseri

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu 16 Şubat 2010 Salı akşamı saat 20:00'de K.Barış Çokan Kültür Merkezi'nde doyumsuz bir konser verecek.

Periyodik konserlerinin bu yıl ilkini gerçekleştirecek olan koro, kendi tarzının dışında bir repertuvarla izleyicilerin karşısına çıkacak. Folklorumuzun önemli yapı taşları olan türkülerimizden oluşacak konser, değişik sahne ambiyansı ile de seyircilere hoşça vakit geçirtecek. Koro izleyicilere; Atalarımızın bir zamanlar yaşadığı ve halen de Türk'ün izinin belirgin olarak görüldüğü Rumeli bölgesinden Urfa'ya, İç Anadolu'dan, yemyeşil Karadeniz bölgesine ve Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan eşsiz İstanbul'a kadar seçilmiş en güzel türkülerden bir demet sunacak.

Bu doyumsuz konseri izlemek, gönül gönüle beraber şarkı ve türkülerimizi söylemek için tüm ilçe halkımızı Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi'ne bekliyoruz.