Geri Dön

Türk Müziği Korosu Gönülleri Fethetti

17-02-2010 Belediyesi Türk Müziği Korosu, birbirinden güzel türkülerle dinleyicisinin gönlünü bir kez daha fethetti. Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere İlçe

Türk Müziği Korosu Gönülleri Fethetti

17-02-2010 Belediyesi Türk Müziği Korosu, birbirinden güzel türkülerle dinleyicisinin gönlünü bir kez daha fethetti. Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere İlçe

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, birbirinden güzel türkülerle dinleyicisinin gönlünü bir kez daha fethetti.

Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Tat Kavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, İlçe Spor Müdürü Emin Turhan, Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sıra gecelerini andıran bir sahne organizasyonu ile Mustafakemalpaşalıların karşısına çıkan Türk Müziği Korosu, Güneydoğu’dan İç Anadolu’ya ve Karadeniz yöremize özgü birbirinden güzel, birbirinden içli türküleri seslendirdi. Ayrıca geceye ayrı bir renk katan Osmangazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu dansçıları, kültürümüz içerisinde yer alan folklorik değerlerimizi koronun seslendirdiği türkülerle birlikte sergiledi.

Dolu dolu türkü gecesinin yaşandığı salonda seyircinin keyfi görülmeye değerdi. Programın sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “ Bu gece bizleri Rumeli’den, Anadolu’ya, ülkemizin en güzel köşelerine seslendirdikleri türkülerle götüren koromuza Mustafakemalpaşalılar adına teşekkür ediyorum. Kültürümüzü korumak ve değerlerimize sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu tür organizasyonları görmek bizleri oldukça duygulandırıyor. Bu gece koromuzu yalnız bırakmayarak onlara danslarıyla eşlik eden Osmangazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu dansçılarına da teşekkür ediyorum. Bizlerde Mustafakemalpaşa Belediyesi bünyesinde halk dansları topluluğunu oluşturduk. Kültürümüzü ve ulusal değerlerimizi yaşatmak adına ilgi duyan herkesi bekliyoruz” dedi.

Daha sonra ilçe Kaymakamı Kazım Karabulut ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Türk Müziği Korosunu tebrik ederek, koroda bulunan sanatçılara çiçek takdim etti.