Geri Dön

Türk Müziği Korosu Büyüledi

27-04-2009 Türk Müziği Korosu geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği konserle her zaman olduğu gibi bu kez de izleyicisini büyüledi. Kazım Barış Çokan Kültür Merkezinde

Türk Müziği Korosu Büyüledi

27-04-2009 Türk Müziği Korosu geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği konserle her zaman olduğu gibi bu kez de izleyicisini büyüledi. Kazım Barış Çokan Kültür Merkezinde

Belediyemiz Türk Müziği Korosu geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği konserle her zaman olduğu gibi bu kez de izleyicisini büyüledi.

Kazım Barış Çokan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserde Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcımız Galip Çakmakçı, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okul Müdürü Dr. Gülsün İşsever, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri ve Meclis Üyemiz Nuray Laçiner, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Dönmez, Belediye Meclis Üyesi Melahat Kamile İlhan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Mine Borazan, Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Kamil Şimşek ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Periyodik olarak konserlerini sürdüren Türk Müziği Koromuz, bu konserinde Türk Musikisinin unutulmaz eserlerinin yanı sıra, Orhan Gencebay’ın klasik olmuş eserlerinden de örnekler verdi. İki bölüm halinde sunulan konserde saz ekibinin yanı sıra, koro ve solistler şarkılara verdikleri yorumlar ve sahne performansları nedeniyle dakikalarca alkışlandı.

Koro solistlerinden Hatice Çakır “ Gurbette Ömrüm Geçecek”, Burak Alper “ Hiçbir Şeyde Gözüm Yok”, Sümer Altuğ “ Eğilmez Başın Gibi” Merve Hart “ O Ağacın Altında”, Merve Şenşamarcı “ Sevemez Kimse Seni”, Serpil Alper “ Elveda Meyhaneci”,Dilek Kocaşanlı “ Dertler Benim Olsun”, Ali Hikmet Öztaşkın “ Kaderimin Oyunu” Alev Aşıcı “ Sevemedim Karagözlüm” Şenol İnanır “ Benim Dünyam”, Seher Tanrısever “ Gönül”, Hamza Sarıgül “ Zaman Akıp Gider” ve Şef Halit Tanrısever ise “ Çaresiz”, “ Akşam Güneşi”, “Dil Yarası”, “ Yarabbim”, “ Bir Teselli Ver”, “ Batsın Bu Dünya”, “ Hatasız Kul Olmaz”, isimli şarkıları seslendirirken, koro içinde ayrıca Ayşe Sarıdayı, Esin Birkanoğlu, Gamze Alpyörük, Ali Fuat Yanarkaya, Erkan Gülyayla, Hilmi Sabuncu, Mehmet Gürkaynak, Serkan Türkoğlu, Yusuf Küçüktarakçı, enstrümanlarda ise Coşkun Çakır, Engin Özdurak, Hamza Sarıgül, İsmet Özdurak, Kayhan Uyu, Şahin Uslu, Şenol İnanır, Uğur Aran, Yücel Aran, ve Selçuk Oruç yer aldılar. Konser sonrası Başkan Sadi Kurtulan koro adına Şef Halit Tanrısever’e bir buket çiçek takdim ederek, saz ekibi ve koro elemanlarına teşekkür etti.