Tümbüldek’te Mehter coşkusu

01-09-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mehter Takımı’na Tümbüldek’te iftar yemeği verdi. Yemek sonrası Mehter Takımı’nın gösterisi büyük ilgi gördü.   Mustafakemalpaşa Belediye

Tümbüldek’te Mehter coşkusu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mehter Takımı’na Tümbüldek’te iftar yemeği verdi. Yemek sonrası Mehter Takımı’nın gösterisi büyük ilgi gördü.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bir süredir çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Mehter Takımı’na Tümbüldek kaplıcalarında iftar yemeği verdi. Büyük coşku içerisinde geçen iftar yemeğinin ardından Mehter Takımı’nın verdiği ‘mini konser’ Başkan Kurtulan ve Tümbüldek’te bulunan tatilciler tarafından ilgiyle izlendi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mini konser için Mehter Takımı’na teşekkür ederek, “14 Eylül’de ilk konserini ilçe halkımıza vereceksiniz. Kısa zamanda büyük yol aldınız, sizleri kutluyorum” dedi.