Geri Dön

Tümbüldek Kaplıcaları resmi törenle açıldı

14-09-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve yapılan restorasyon çalışmalarının ardından geçtiğimiz ay hizmete sunulan Tümbüldek Kaplıcalarının resmi açılış töreni gerçekleştirildi.        

Tümbüldek Kaplıcaları resmi törenle açıldı

14-09-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve yapılan restorasyon çalışmalarının ardından geçtiğimiz ay hizmete sunulan Tümbüldek Kaplıcalarının resmi açılış töreni gerçekleştirildi.        

    Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve yapılan restorasyon çalışmalarının ardından geçtiğimiz ay hizmete sunulan Tümbüldek Kaplıcalarının resmi açılış töreni gerçekleştirildi.
 
 
    Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan ve yeniden turizmin hizmetine sunulan Tümbüldek Kaplıcaları, görkemli bir törenle açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra; ilçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Belediye Başkan yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Mustafa Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Öztenekeci, Ticaret Borsası Başkanı Hasan Yılmazoğlu, meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen törende Tümbüldek Kaplıcalarının açılış kurdelesini Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Milletvekili Ali Koyuncu ile birlikte protokol üyeleri birlikte kesti. Kaplıcaları gezen protokol üyeleri daha sonra Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel parçaları dinlediler.
    Konser sonrasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, birlik ve beraberlik ruhunun aşamayacağı hiçbir engelin olmadığının altını çizerek şunları söyledi:
“Bizler hizmet adamıyız ve ilçemiz için, vatandaşlarımız için canla başla çalışmanın meyvelerini bugün olduğu gibi bundan sonra da toplamaya devam edeceğiz. Sadece ülke değil, dünya turizmine de kazandırmayı amaçladığımız kaplıcalarımızın tamamlanması noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele gönül gönüle hep birlikte ilçemizin daha da ileriye gitmesi ve kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
     Ak Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ise konuşmasında turizme kazandırılan 6 bin dönümlük arazi üzerinde 5 yıldızlı otellerin kurulacağının müjdesini verdi ve, “Hizmetlerimizi bu kadarla da sınırlı değil. Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Burası yapılacak olan diğer hizmetlerle dünya turizmine hizmet edecek” dedi.
Son olarak kürsüye gelen Kaymakam Kazım Karabulut ise, “Burası mezbelelik halinde bir yerdi. Burasını Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan ve ekibi gecesini gündüzüne katarak kısa sürede bu hale getirdi. Bizde gerekli izinleri alarak buna katkı koyduk. Bu tesisler büyük bir emek sonucu bu hale getirildi. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından tesislerin restorasyonu sırasında katkıda bulunan mermer firmaları; Çiftyıldız Mermer, Tunç Mermer, Topkara Mermer, Gündoğdu Mermer, Battal Mermer, Aksoylar Mermer, Pamukova Madencilik, Karadeniz Mermer ve Esmani Batırk’a Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından plaket verildi.
 .