Tümbüldek Kaplıcaları konuklarını ağırlamaya hazır

23-08-2010 yıldır atıl durumda bulunan Tümbüldek Kaplıcaları’nda başlatılan modernizasyon çalışmaları tamamlanarak kaplıcalar halkın hizmetine sunuldu. Yaklaşık üç aydır devam eden çalışmalar

Tümbüldek Kaplıcaları konuklarını ağırlamaya hazır

10 yıldır atıl durumda bulunan Tümbüldek Kaplıcaları’nda başlatılan modernizasyon çalışmaları tamamlanarak kaplıcalar halkın hizmetine sunuldu. Yaklaşık üç aydır devam eden çalışmalar sonucunda modern bir görünüme bürünen Tümbüldek Kaplıcaları konuklarını ağırlamaya hazır.
Kaplıcalarda yapılan yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan şöyle konuştu:
 “ Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçe halkımıza en iyi hizmeti sunma çabası içerisindeyiz. Zaman zaman beklemekten sıkıldılar, ne zaman başlayacaklar verilen sözler ne zaman tutulacak diye hayıflanmalar oldu. Şimdi ise hizmet zamanı diyerek düğmeye bastık. Çalışmalarımızı sırasıyla gerçekleştirmeye başladık ve önümüzdeki günlerde arttırarak devam ettireceğiz.  Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak ilçemizin tanıtımında ve turizm bakımından en büyük yere sahip olan kaplıcalarımızı atıl durumdan kurtardık. Yaptığımız yenileme çalışmalarımız sonucunda şimdi Tümbüldek tertemiz havası ve mis gibi doğasıyla ilçe halkımızın yüzüne gülümsüyor.”
Tümbüldek Kaplıcalarında yer alan alt yapının da baştan aşağıya değiştirildiğini kaydeden Başkan Kurtulan sözlerine şöyle devam etti: “ Hamamlar tamamen elden geçti. Hamam içerisi mermer taşlarla döşenerek daha temiz hale getirildi. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla hamamlarımızı kullanabilir. Evlerde de büyük bir bakım gerçekleştirildi. Bütün odalarda yerlere parke döşendi, boya- badana işlemleri yapıldı. Çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. Tümbüldekte yeşil olmayan bir metre kare alan bile bırakmamayı hedefliyoruz. Genel bakımları hemen hemen her gün yapılıyor. Günü birlik gelen vatandaşlarımızın bir çay içip atıştırabilecekleri kafeteryayı da hizmete soktuk. Buradan elde ettiğimiz gelir belediyespora aktarılacak.  Biz verdiğimiz sözleri tutmaya başladık. Tümbüldek Kaplıcaları’mızla halkımız nefes alacak. Vatandaşlarımızın kaplıcalardan daha fazla faydalanabilmesi için ücretsiz otobüs seferleri başlattık. Tüm halkımızı Tümbüldek Kaplıcalarımızı ziyarete bekliyoruz”
Tümbüldek Kaplıcaları ücretsiz sefer saatleri ise şöyle;

CUMARTESİ                                                                       PAZAR
M.KEMALPAŞA          TÜMBÜLDEK                  M.KEMALPAŞA      TÜMBÜLDEK
         10:00                             11:00                                  10:00                         10:30
         12:00                             13:00                                  11:00                         11:30