Tümbüldek’e marka proje

30-03-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan “ Tümbüldek Kaplıcaları ile Bölge Turizminde bizde varız” projesi onaylandı.

Tümbüldek’e marka proje

Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından yürütülen “Sanayi ve Turizmde Rekabet Gücünün Artırılması” 2010 yılı Mali Destek Programı değerlendirme süreci 5449 sayılı “Kalkınma Ajansları’nın Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun” hükümleri uyarınca tamamlanarak, desteklenmeye hak kazanan projeler belirlendi.

Sunulan 297 proje arasından değerlendirme süreci sonucunda toplam 66 proje asil listede yer alarak, programın toplam bütçesi dahilinde destek almaya hak kazandı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi ”Tümbüldek Kaplıcaları ile Bölge Turizminde Biz de Varız” isimli projesiyle asil listede yer alanlar arasında bulunuyor. Bu proje kapsamında; Tümbüldek Kaplıcaları’nda yer alan mevcut mekanların hizmet kalitesinin arttırılması, kapasitesinin geliştirilmesi planlandı.

Bölgenin turizmde rekabet gücünün artmasına katkıda bulunmak amacıyla yazılan proje ile ilgili olarak gerekli açıklamaların önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.