Tuhafiyeciler’den Başkan Kurtulan’a ziyaret

05-02-2010 Tuhafiyeciler ve Benzerleri Odası Başkan’ı Sinan Uyguç ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Yapılan seçimde güven tazeleyen

Tuhafiyeciler’den Başkan Kurtulan’a ziyaret

Mustafakemalpaşa Tuhafiyeciler ve Benzerleri Odası Başkan’ı Sinan Uyguç ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Yapılan seçimde güven tazeleyen Tuhafiyeciler ve Benzerleri Odası Başkanı Sinan Uyguç ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a oda’ya desteklerinden dolayı teşekkür ettiler ve yaşanan sıkıntılarını dile getirerek çözümü konusunda istekte bulundular.

Başkan Kurtulan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’Her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizin sorunlarınız, bizim sorunumuzdur. Çözümü için ne gerekiyorsa hemen yapmaya hazırım’’ dedi.

Başkan Sadi Kurtulan, oda seçimlerinin bitmesinden sonra tüm oda başkanlarıyla bir toplantı yapmayı planladığını sözlerine ekledi.