TSO yeni yönetiminden Başkan Kurtulan’a ziyaret

14-08-2013 Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretine; TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dırakman,

TSO yeni yönetiminden Başkan Kurtulan’a ziyaret

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretine; TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dırakman, Başkan Yardımcısı Cüneyt Ok, Meclis Başkanı Cemal Burhan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Seçimde gösterdikleri başarıdan dolayı Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini kutlayarak, başarılar dileyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ortak paydanın Mustafakemalpaşa’ya hizmet olduğunu vurguladı. İş ve ticaret hayatına yön veren TSO’ların bulundukları bölgenin öncü dinamik gücü olduğunu belirten Başkan Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa’yı her yönden güçlü bir şekilde geleceğe taşımak için atılacak çok adımımız var. Güçlü bir iletişim ve sorunlara müşterek çözüm arayışı ile aşamayacağımız engel yok.  Yeter ki birlikte hareket edelim. Mustafakemalpaşa’da ekonomik verilerin iyi olması ve gelişimde süreklilik sağlanması için TSO ile ortak projeler üretmeye hazırız” dedi. Mustafakemalpaşa’ya ekonomik alanda artı değerler kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dırakman ise iş ve ticaret dünyası olarak birlik ve beraberlik içinde olacaklarını belirterek; “ Yeni yönetim ve meclisimiz, TSO’nun marka değerini yüksek noktalara taşıyacak kabiliyettedir.  Başta Mustafakemalpaşa Belediyesi olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalışarak, hem bölgemizin hem de ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacağız” dedi.