TSM Korosu Samsun’da sahne alacak

23-05-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Samsun Türk Müziği Festivali’ne katılacak olan Belediye TSM Korosu’nu bu kente uğurladı.

TSM Korosu Samsun’da sahne alacak

Bugüne kadar TRT’de dahil olmak üzere70′e yakın konserde sahne olan Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, Samsunlu Sanatçılar Derneği’nin (SASAD) bu yıl ilkini düzenlediği Uluslararası Türk Sanat Müziği Amatör Korolar Festivali’nde müzik ziyafeti sunacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Canik Belediyesi’nin destekleriyle 23-25 Mayıs 2016 tarihlerinde Canik Kültür Merkezi’nde yapılacak festival, Türkiye’de ve yurtdışında bulunan Amatör Türk Müziği Koroları’nı bir araya getirecek.

SASAD’ın davetiyle etkinlikte yer alacak olan Belediye TSM Korosu da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından Samsun’a  uğurlandı.

TSM Şefi Halit Tanrısever yönetiminde Samsun’a çıkarma yapan 17 kişilik ekibe başarılar dileyen Başkan Sadi Kurtulan, 14 yıldır verdiği konserlerle yerel kültüre renk katan topluluğun Samsun’da da gönülleri fethedeceğini söyledi.

TRT ses ve saz sanatçılarının da eşlik edeceği festivalde korolar 20 dakikalık performans sergileyecek.