TSM Korosu'ndan müzik ziyafeti

24-03-2016 Belediyesi Türk Müziği Korosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde verdiği konserle gönülleri fethetti. Belediye Düğün Salonu'ndaki özel konserde sahne alan TSM

TSM Korosu'ndan müzik ziyafeti

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde verdiği konserle gönülleri fethetti. Belediye Düğün Salonu'ndaki özel konserde sahne alan TSM Korosu, Kadınlar Günü'nü Türk Müziği'nin en güzel şarkılarını söyleyerek kutladı. Şef Halit Tanrısever yönetiminde müzik ziyafeti sunan yerel sanatçılar, farklı makamlarda koro ve solo olarak seslendirdikleri eserlerle sanatseverlerin beğenisini kazandı. Mustafakemalpaşalılara unutulmaz bir gece yaşatan koro, konser sonrası büyük alkış aldı.