TSM Korosu kadınlar için sahneye çıkıyor

02-03-2017 Mustafakemalpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü şarkılarla kutlayacak. Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Kadınlar Günü bu yıl Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun konseri ile renklenecek.

TSM Korosu kadınlar için sahneye çıkıyor

Şef Halit Tanrısever yönetiminde sahne alacak koro, sanat severlere müzik dolu bir gece yaşatacak.

8 Mart 2017 Çarşamba günü saat 20.30’da Belediye Düğün Salonu’ndaki bu özel konsere tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.