TSM Korosu büyüledi

24-09-2013 Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, ‘Kurtuluş Haftası’nda sahne aldığı konserde dinleyenleri Türk Müziği’nin en güzel şarkılarıyla büyüledi. TSM Korosu, Mustafakemalpaşa’nın düşman

TSM Korosu büyüledi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, ‘Kurtuluş Haftası’nda sahne aldığı konserde dinleyenleri Türk Müziği’nin en güzel şarkılarıyla büyüledi. TSM Korosu, Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşun 91. yıl dönümü dolayısıyla Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen konserde sahne aldı. 1 saat süren konserde Şef Halit Tanrısever yönetiminde müzik ziyafeti sunan yerel sanatçılar, farklı makamlarda koro ve solo olarak seslendirdikleri eserlerle sanatseverlerin beğenisini kazandı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, büyük alkış alan etkinlik sonrası Mustafakemalpaşalılara unutulmaz bir gece yaşatan TSM Korosu’na teşekkür ederek, çiçek takdim etti.