TRT, Mustafakemalpaşa’yı tüm Türkiye’ye tanıttı

20-04-2011 TRT’de 24 yıldır aralıksız yayınlanan ve bir klasik haline gelen ‘Gezelim Görelim’ programı, geçtiğimiz hafta Mustafakemalpaşa’nın tarihi ve turistik yörelerini

TRT, Mustafakemalpaşa’yı tüm Türkiye’ye tanıttı

TRT’de 24 yıldır aralıksız yayınlanan ve bir klasik haline gelen ‘Gezelim Görelim’ programı, geçtiğimiz hafta Mustafakemalpaşa’nın tarihi ve turistik yörelerini tanıttı.

TRT’de 24 yıldır yayınlanan ve her bölümünde Anadolu’nun farklı bir yöresini, doğal güzellikleri, sosyal ve ekonomik yapısı, tarihi, turizm potansiyeli, kültürü, gelenekleri, görenekleri ve yemek kültürü ile tanıtan ‘Gezelim Görelim’ programı, 17 Nisan’da yayınlanan bölümünde Mustafakemalpaşa’yı tanıttı.

Nuray Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu ‘Gezelim Görelim’ programında, Suuçtu Şelalesi, Tümbüldek Kaplıcaları gibi tarihi ve turistik yörelerin tanıtımının yanı sıra, Kaymakam Kazım Karabulut ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile yapılan röportajlar yer aldı. Kasnakçılık yapımını bıçkının başına geçen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, en ince ayrıntısına kadar anlatırken, Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı da tüm özellikleriyle programda tanıtıldı.

.