Troya sirki geliyor

14-04-2011 Troya Sirki, 17 Nisan Pazar günü Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla ilçe halkıyla buluşacak.        Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla 17 Nisan Pazar günü

Troya sirki geliyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla 17 Nisan Pazar günü Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde ilçe halkıyla buluşacak olan Troya Sirki, birbirinden ilginç gösterileriyle nefesleri kesecek. Gün boyunca saat 14.00, 17.00 ve 20.00’de izleyiciyle buluşacak olan Troya Sirki’nde; sihirbazlar, ateşbazlar, palyaço, akrobatlar, lastik kızlar, jonglörler ve dev piton yılanlı gösteriler yer alıyor.

Gösterileri çocuklar 5 TL, büyükler ise 10 TL ücret ödeyerek izleyebilecekler.