Toplu Taşıma Araçları İlaçlanıyor

29-10-2009 başlatılan domuz gribine önlem amaçlı ilaçlama çalışmaları vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarında da devam ediyor. Belediyemizin ilçe, belde ve

Toplu Taşıma Araçları İlaçlanıyor

Okullarda başlatılan domuz gribine önlem amaçlı ilaçlama çalışmaları vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarında da devam ediyor.

Belediyemizin ilçe, belde ve köylerde yer alan okullarda başlattığı ilaçlama çalışmaları bugün ilçemizde yer alan halk otobüsleri ve dolmuş taksilerin ilaçlanması ile devam etti.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü Trafik Ekipleri nezaretin de başlayan ilaçlamalar araç sahipleri tarafından gerçekleştirildi. İlçemizde sağlık konusunda herhangi bir olumsuzluğa yön verilmemesi adına başlatılan ilaçlama çalışmaları “ S “ plakalı servis araçları ve Mustafakemalpaşa- Bursa arasında yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunan otobüslerde de gerçekleştirilecek.