Tiyatrolar Günü ‘Kanlı Nigar’la kutlanacak

25-03-2015 Belediyesi, ‘27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü sahnede kutlayacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Tiyatro Grubu kursiyerleri, Tiyatrolar Günü kapsamında hazırladığı

Tiyatrolar Günü ‘Kanlı Nigar’la kutlanacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ‘27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü sahnede kutlayacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Tiyatro Grubu kursiyerleri, Tiyatrolar Günü kapsamında hazırladığı ‘Kanlı Nigar’ adlı müzikli güldürü oyununu sahneleyecek. Sadık Şendil’in yazdığı Ziya Kantir’in yönettiği oyun, 27 Mart Cuma günü saat 20.00’da Yalıntaş Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle ücretsiz olarak buluşacak.