Tiyatro konulu panele öğrencilerden büyük ilgi

26-03-2010 Belediyesi’nin, ‘27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ nedeniyle düzenlediği ‘Tiyatro’ konulu panel, Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘Tiyatro’ kanolu panel

Tiyatro konulu panele öğrencilerden büyük ilgi

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin, ‘27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ nedeniyle düzenlediği ‘Tiyatro’ konulu panel, Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘Tiyatro’ kanolu panel öğrencilerden büyük ilgi gördü. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu’nun hazırladığı panele, Bursa Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni E.Ertan Akman konuşmacı olarak katıldı. Mustafakemalpaşa’daki lise ve dengi okullardan öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği panelin açılışında Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu sorumlusu B.Seçkin Kaymaz, kısa bir konuşma yaparken, daha sonra sözü alan E.Ertan Akman, katılımcılara ‘Tiyatro’ konulu bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Akman, öğrencilerin tiyatroya gösterdiği ilginin çok sevindirici olduğunu söyledi.