Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Belediye Başkanımıza Ziyaret

04-08-2010 Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Başkan Vekili Selçuk Palabıyık ve meclis üyeleriyle birlikte Belediye Başkanımız Sadi Kurtalan’ı ziyarette bulundu.         13

Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Belediye Başkanımıza Ziyaret

13 Nisan 2009 Pazartesi günü saat: 15:00’te Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerini Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Başkan Sadi Kurtulan “ İlçenin en önemli ticaret hayatı ve istihdamını artıracak kurumu sizlersiniz. Bana verdiğiniz sorumluluk ve hakla sizleri temsil ediyorsam hep beraber ilçemizi Türkiye’ye anlatacak projeleri hep birlikte üreteceğiz. Ama bundan önce insanları birbirine sevdirmek ve birlikte yaşamayı öğretmek lazım. Mevlana’nın sözünde ifade ettiği gibi “ Sen karanlığa küfredeceğine, karanlığa bir mum yak” ” yani topluma faydalı ol. Bundan böyle parti rozetlerini bir kenara bırakarak sadece Mustafakemalpaşa’ya hizmet için beraberce çalışacağız. Ticaret ve Sanayi Odası’nın belediyeden ne isteği varsa Belediye olarak seferber olmaya hazırız. Kaybedilenleri telafi etmek zor ama bundan sonra hep birlikte kazandıracağız” ifadelerinde bulundu.

Söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Selçuk Palabıyık “ Öncelikle yeni görevinizin memlekete hayırlı olmasını diliyorum. Odamız adına her türlü desteği vermeye hazırız. Önemli olan Mustafakemalpaşa’nın geleceğidir. Bizler her konuda sizin yanınızdayız. En kısa zamanda birlik ve beraberlikle 5 yıllık süre içerisinde halkımızın beklediği projeleri halkımızla buluşturacağız. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi.