Ticaret Meslek Lisesi’ne kutlama ziyareti

24-01-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, düzenledikleri halk dansları gösterileriyle büyük beğeni kazanan Ticaret Meslek Lisesi’ne kutlama ziyaretinde bulundu. Ara dönem öncesi hazırladıkları

Ticaret Meslek Lisesi’ne kutlama ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, düzenledikleri halk dansları gösterileriyle büyük beğeni kazanan Ticaret Meslek Lisesi’ne kutlama ziyaretinde bulundu. Ara dönem öncesi hazırladıkları kültürel ve modern dans gösterilerini etkileyici bir performansla sahneye aktaran Ticaret Meslek Lisesi’ne bir kutlamada Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan geldi. Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan ile birlikte Ticaret Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Kurtulan, Okul Müdürü Zafer Erdem nezdinde öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Halk Dansları Grubu ile bir araya gelen Başkan Kurtulan, Balkanlardan Anadolu’ya tüm yöre ve bölgelere has halk danslarını başarıyla sergileyen ekibin kültürel değerleri yaşatarak, geleceğe aktardığını söyledi.   ‘Kültürümüzü tanıdıkça azmimiz artacak’   Başkan Kurtulan; “ Kültürleri tanıtan değerlere geleceğimizin teminatı olan gençlerin sahip çıktığını görünce mutlu oluyoruz. Gençlerimizin milli değerler çerçevesinde toplumla bütünleşmesi, çeşitli sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılımlarının sağlanması hepimizin görevidir. Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmenin yanı sıra gençlerimize bol bol kitap okumalarını, zamanlarını değerlendirerek, geleceklerini planlamalarını tesviye ediyorum. Öğrencilerimiz, bin yıllık kültürümüzü, danslarıyla, ezgileriyle, hikâyeleriyle tanıdıkça geleceğe daha aydınlık bakacak ve içindeki çalışma azmi artacaktır. Bu tür faaliyetlere bizlerde her türlü desteği vermeye hazırız. Ticaret Meslek Lisesi ailesini kültürümüze sahip çıktıkları için kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Ticaret Meslek Lisesi’nin güzel bir çalışmaya imza attığını söyleyen Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a okulların etkinliklerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Zafer Erdem’de okul olarak birçok alanda Mustafakemalpaşa’yı yurt içi yarışmalarda temsil ettiklerini dile getirirken, genç ve başarılı dans ekibine destek verenlere teşekkür etti. Belediye Başkanı Kurtulan, ziyaret sonrası öğretmen ve öğrencilere kitap hediye etti.