Tesisler, yeni zeminleriyle spor kulüplerinin hizmetinde

21-08-2014 Belediyesi tarafından modernize edilen Stadyum ve Şükrü Erdem Tesisleri, zeminlerinde yapılan düzenlemelerin ardından amatör spor kulüplerinin hizmetine sunuldu. Uzun yıllar Mustafakemalpaşa

Tesisler, yeni zeminleriyle spor kulüplerinin hizmetinde

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından modernize edilen Stadyum ve Şükrü Erdem Tesisleri, zeminlerinde yapılan düzenlemelerin ardından amatör spor kulüplerinin hizmetine sunuldu. Uzun yıllar Mustafakemalpaşa Spor’a ev sahipliği yapan iki tesisi geçtiğimiz yıl devralan Mustafakemalpaşa Belediyesi, iç donanımlarının ardından zemin yenileme çalışmalarını da tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin iki ay süren yoğun çalışmalarının ardından çimlendirilen tesisler, yeni sezon öncesi amatör spor kulüplerinin hizmetine kazandırıldı. Profesyonel maçların oynanabileceği standartlara uygun saha çimleri ile düzenlenen iki tesisin drenaj ve sulama sistemi de yenilendi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Stadyum ve Şükrü Erdem Tesisleri’nin yenilenmiş yüzüyle gençlerin kaliteli ortamlarda spor yapabilmelerine olanak sağlayacağını söyledi. Başkan Kurtulan; “ Spor, tüm dünyada eğitimin önemli bir parçası olarak görülüyor. Bizde, tesisleşme yolunda attığımız adımlarla gençlerimizi spor faaliyetlerine yönlendirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda amatör spor kulüplerimize göreve geldiğimiz günden bu yana her türlü desteği vermeyi sürdürüyoruz. İki tesisimizde özellikle zemini açısından yenilenerek çok amaçlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirildi. Düzenli aralıklarla spor alanlarının bakımını yapacağız. Mustafakemalpaşalı gençlerin uzun yıllar boyunca bu tesislerden yararlanacaklarını düşünüyorum” dedi.