Terminal Denetimleri Devam Ediyor

26-06-2009 zabıta ekipleri ilçemiz terminalinde yer alan otobüs firmalarının seferlerinin daha kaliteli ve güvenli olarak yapılması konusunda çıkarılan Mustafakemalpaşa Belediyesi Terminal

Terminal Denetimleri Devam Ediyor

Belediyemiz zabıta ekipleri ilçemiz terminalinde yer alan otobüs firmalarının seferlerinin daha kaliteli ve güvenli olarak yapılması konusunda çıkarılan Mustafakemalpaşa Belediyesi Terminal Yönetmeliğinde yer alan şartlara göre denetimlerine devam ediyor.

24 Haziran 2009 Çarşamba günü zabıta ekiplerince ilçe terminalinde gerçekleştirilen denetimlerde, terminalde yer alan otobüs firmalarının gerekli şartlara uyup uymadığı konusunda incelemelerde bulunuldu. Terminalde yer alan otobüs firmalarının Mustafakemalpaşa Belediyesi Terminal Yönetmeliğinde yer alan şartlara uyup uymadığı kontrol edilerek, tespit edilen eksiklikler karşısında firmalar uyarıldı..

Belirli periyotlar çerçevesinde gerçekleştirilen denetimlerde uyarı yapılmasına rağmen şartları uygulamayan firmalara çıkış izni verilmeyeceğini kaydeden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçe halkımızın daha kaliteli ve güvenli hizmet alabilmeleri için bu denetimleri sıklıkla gerçekleştireceklerini dile getirdi.