Temizlik İşleri’ne ekipman desteği

10-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne 10 adet seyyar çöp arabası alındı. Çevre kirliliğinin önlenmesi, vatandaşların daha sağlıklı ve dengeli bir çevrede

Temizlik İşleri’ne ekipman desteği

Çevre kirliliğinin önlenmesi, vatandaşların daha sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yeni ekipmanlarla güçleniyor.

Bu kapsamda, doğrudan temin aracılığı ile alınan 10 adet seyyar çöp arabası, araç ve gereçleriyle birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, temiz bir çevre için araç filolarının günden güne yenilenerek, büyüdüğünü söylerken, yeni alınan seyyar çöp arabalarının ana caddelerin temizliği için kullanılacağını dile getirdi.

Başkan Kurtulan, modern araç ve ekipmanlarla her türlü atığın toplanmasının yanı sıra lokal ve pratik çözüm noktasında elle süpürme çalışmaları da yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin 24 saat görev başında olduğunu belirterek; “Mustafakemalpaşa’nın daha temiz, sağlıklı ve güzel olması en büyük hedefimiz. El ele vererek bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

.