Temizlik Çalışmaları Hızlandı

30-07-2009 Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, yaz ayları içerisinde olmamız sebebiyle halkımızın sokaklarımızda daha çok vakit geçirmesinden dolayı temizlik çalışmalarını daha da hızlandırdı. Özellikle

Temizlik Çalışmaları Hızlandı

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, yaz ayları içerisinde olmamız sebebiyle halkımızın sokaklarımızda daha çok vakit geçirmesinden dolayı temizlik çalışmalarını daha da hızlandırdı.

Özellikle halkımızca daha sık ziyaret edilen yerlerde oluşan kabuklu kuruyemiş atıklarının ve diğer çöplerin yol açtığı çevre kirliliğini gidermek amacıyla, hemşerilerimizin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdiği bu alanların daha sık aralıklarla temizleniyor olması vatandaşlarımız tarafından da takdirle karşılandı.

Belediye Başkanımız Sadi KURTULAN; “Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak bizlerin en büyük görevi çevre temizliğinin örnek hale getirilmesidir. Takdir edersiniz ki bizler bunu görev olarak halk sağlığı açısından önemli bir sorun görürken, çözümüne yönelik personelimizle birlikte özveriyle çalışmaktayız. Toplum bilinci içerisinde hepimize birtakım görevler düşmektedir. Mustafakemalpaşa hepimizin. Mustafakemalpaşalı olarak kentimizin örnek olması için el birliğiyle çalışmamız gerekmektedir.” diyerek konunun belediyemiz için ne kadar önemli olduğunu belirtti.