Temiz bir çevre için araç filomuzu yeniledik

03-01-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni bir yıla yeni araç filosuyla girdi. Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 2011 yılı Şehir Temizliği İhalesi

Temiz bir çevre için araç filomuzu yeniledik

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 2011 yılı Şehir Temizliği İhalesi sonucunda ihaleyi kazanan firma tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne 18 adet araç teslim edildi.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından tanıtımı yapılan araçlar arasında; 3 adet büyük 5 adet küçük olmak üzere 8 adet çöp kamyonu, 1 adet büyük yol süpürme makinesi, 1 adet açık kasa kamyon, 3 adet römorklu traktör, 1 adet yol yıkama aracı, 1 adet lastik tekerlekli kepçe, 2 adet sert zemin yıkama makinesi ile 2 adet sevk ve idare için binek oto yer alıyor.
Başkan Kurtulan konuyla ilgili olarak “ Çevreye verdiğimiz önemle gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar sonucunda Temizlik İşleri araç filomuzu genişleterek ilçe halkına daha temiz bir çevre sunmayı hedefledik. Bu yıl içerisinde de bunu başaracağız” dedi.

.