Tekvandoculardan rekor madalya

23-05-2013 Belediye Spor Tekvando Takımı, Gençlik Haftası Tekvando Turnuvası’nda toplam 17 madalya kazanarak, büyük bir başarıya imza attı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,

Tekvandoculardan rekor madalya

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Tekvando Takımı, Gençlik Haftası Tekvando Turnuvası’nda toplam 17 madalya kazanarak, büyük bir başarıya imza attı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Tekvando Turnuvası, Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Çekişmeli geçen müsabakalara Antrenör Sertaç Sağır yönetiminde katılan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Tekvando Takımı, 6 birincilik, 3 ikincilik ve 8 üçüncülük kazandığı turnuvaya damgasını vurdu. Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde eğitim gören başarılı tekvandocuları kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’da tekvando sporunun yaygınlaşması için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. 19 sporcuyla katıldıkları turnuvada kazanılan 17 madalya ile rekor kırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Spor Tekvando Antrenörü Sertaç Sağır ise, bu tür başarıların tekvando sporunun gelişmesine büyük katkı verdiğini belirterek, sporcuları kutladı.