Tekvandoculardan dostluk gösterisi

27-06-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Tekvando Takımı ile aralarında milli sporcularında bulunduğu Bulgaristan Gladyatör Tekvando Takımı’nın yaptığı dostluk gösterisi nefesleri kesti.      Türk Tekvando

Tekvandoculardan dostluk gösterisi

Türk Tekvando Milli Takımı’ndan 18 sporcunun da katıldığı gösteri maçlarında hünerlerini sergileyen tateminin aslanları, izleyenlerden büyük alkış aldı.
Mustafakemalpaşa Belediyespor tekvandocuları, ikili yaz gelişim kampı için Mustafakemalpaşa’da bulunan Bulgar tekvandocular ile dostluk maçlarında karşı karşıya geldi.
     Kamp etkinlikleri çerçevesinde Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen tekvando gösterisine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, belediye meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emin Turhan, İlçe Müftüsü Musa Uzun ve daire amirleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.
Yaz kampında bulunan Türk ve Bulgar toplam 42 tekvandocunun müthiş mücadelelerine sahne olan mini turnuvada birbirinden zorlu gösterilere imza atan iki ülke tekvandocuları
sporda dostluk örneği verdi.
     Aikido ustası Burhan Mocu ve ekibinin sergilediği görsel şovun da ilgi ile izlendiği etkinliğin sonunda konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bulgar misafir tekvandocuları Mustafakemalpaşa’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Sporcuların teknik gelişimlerini daha üst düzeye çıkarmak için yapılan kampın her iki ülke tekvandocularına çok şeyler kattığını söyleyen Başkan Kurtulan, tüm sporculara ve teknik ekibe madalya ve plaket verdi.

.