Tekvandocular hünerlerini sergileyecek

25-06-2012 Belediyespor Tekvando Takımı, yaz gelişim kampına katılmak üzere Mustafakemalpaşa’ya gelen Bulgaristanlı tekvandocular ile uluslararası gösteri maçlarında karşılaşacak.      İkili yaz gelişim

Tekvandocular hünerlerini sergileyecek

Mustafakemalpaşa Belediyespor Tekvando Takımı, yaz gelişim kampına katılmak üzere Mustafakemalpaşa’ya gelen Bulgaristanlı tekvandocular ile uluslararası gösteri maçlarında karşılaşacak.

İkili yaz gelişim kampı için 5 gündür Mustafakemalpaşa’da bulunan ve aralarında milli sporcularında bulunduğu Bulgaristan Gladyatör Tekvando Takımı, Mustafakemalpaşa Belediyespor Tekvando Takımı ile gösteri maçları yapacak.

Türk Tekvando Milli Takım’ın 18 elit sporcunun da katılacağı mini turnuva, 26 Haziran Salı günü saat 20.00’da Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Tüm vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikte, aikido ustası Burhan Mocu ve ekibi de bir gösteri sergileyecek.