Tekvando Takımı’ndan 3.’lük kupası

14-12-2012    Mustafakemalpaşa Belediyespor Tekvando Takımı, 2012 Yılı İller Arası Puanlı Tekvando Ligi’ni 3.’lükle bitirdi.      19 takımın katılımıyla 4 aşamalı

Tekvando Takımı’ndan 3.’lük kupası

19 takımın katılımıyla 4 aşamalı yapılan tekvando ligi, 8-9 Aralık tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilen final maçlarının ardından tamamlandı.

Belediyespor’lu tekvandocuların başarılı bir performans ortaya koydukları müsabakalar, zorlu mücadelelere sahne oldu.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Tekvando Takımı, müsabakalar sonucu Minik Yıldız Erkekler kategorisinde derece elde ederek, 3.’lük kupasını kazandı.

Belediyespor Tekvando Antrenörü Sertaç Sağır, Eskişehir Kemal Unakıtan Spor Salonu’nda yapılan törende, 3.’lük kupasını federasyon yetkililerinin elinden aldı.

.