Tekvando’da büyük başarı

15-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor’lu tekvandocular, ilköğretim okulları arasında Bursa’da yapılan Tekvando Şampiyonası’na damgasını vurdu. 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyona da Mustafakemalpaşa’yı Belediyespor’lu

Tekvando’da büyük başarı

7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyona da Mustafakemalpaşa’yı Belediyespor’lu 9 tekvandocu ile birlikte Belediyespor Tekvando Antrenörü Sertaç Sağır temsil etti.
8 sporcunun derece kazandığı şampiyonadan tekvandocular; 3 birincilik, 1 ikincilik ve 4 üçüncülük ile döndü.
      Genç sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kategorilerinde ilk iki sırayı alan tekvandocuların Mustafakemalpaşa’yı Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söylerken, başarılarının devamını diledi.
     Turnuva’da derece alan sporcuların isimleri şöyle;

1.      Samet Emin Sevil (61 kg) Yunus Emre İ.Ö.O.
1.      Selin Ağrık (55 kg) Züferbey İ.Ö.O.
1.      Gamze Altıntaş 44 kg) Lalaşahin İ.Ö.O.
2.      Gizem yıldız (44kg) Lalaşahin İ.Ö.O.
3.      Mine Kalkan (47 kg) Lalaşahin İ.Ö.O.
      3.   Kübra Kılıç (47 kg) Yunus Emre İ.Ö.O.
      3.   Emin Özay (49 kg) Yunus Emre İ.Ö.O.
      3.   Yalçın Deliktaş (53 kg) Yunus Emre İ.Ö.O.

.