Tek Bant Bilardo Turnuvası yarı final müsabakaları yapıldı

28-10-2011 Belediyesi’nin katkıları ve İklim Kırtasiye’nin sponsorluğun da gerçekleştirilen “Tek Bant Bilardo Turnuvası” n da yarı final karşılaşmaları yapıldı.

Tek Bant Bilardo Turnuvası yarı final müsabakaları yapıldı

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkıları ve İklim Kırtasiye’nin sponsorluğun da gerçekleştirilen “Tek Bant Bilardo Turnuvası” n da yarı final karşılaşmaları yapıldı.

Pelit Bilardo Salonu’nda akşam 19:00’da başlayan yarı final karşılaşmalarında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yapılan yarı final karşılaşmalarında rakibi Murat Tura’yı 125-85 yenen İsmail Ayva ile Kadir Durmak’ı 125-104 yenen Sabri Akgün karşılaşacak.

Final Müsabakaları bu akşam 3-4 maçı saat 19:00’da, Final maçı ise 21:00’de Pelit Bilardo Salonu’nda yapılacak.

Müsabakaların ardından düzenlenecek ödül töreni ise, 29 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da Pelit Bilardo Salonu’nda gerçekleştirilecek.