Tek Bant Bilardo Turnuvası başladı

03-10-2011 Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlen “Tek bant bilardo turnuvası” başladı. 30 Eylül-29 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Bilardo Turnuvası, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve

Tek Bant Bilardo Turnuvası başladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlen “Tek bant bilardo turnuvası” başladı.

30 Eylül-29 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Bilardo Turnuvası, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Pelit Bilardo Salonu ortaklığında düzenlenen açılış töreni ile başladı.

30 Eylül 2011 Cuma akşamı saat 20:30’da Pelit Bilardo Salonu’nda düzenlenen açılışa; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emin Turhan ile çok sayıda davetli ve sporcular katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Kurtulan “Gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durması ve sosyal yaşantılarının her anını faydalı ve sportif faaliyetlerle geçirmesine katkı sağlamak amacı ile ilçemizde bu tür organizasyonlara önem veriyoruz. Bu tarz spor etkinlikleri ile gençlerimizi kazanmak, onlara sosyal imkanlar sunarak günümüz teknolojisinden azda olsa uzaklaştırabilmek bizim için büyük bir mutluluk. Bu turnuvalar ilçemizde artarak devem edecek. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

1 ay boyunca devam edecek olan turnuva 29 Ekim 2011 Cumartesi akşamı düzenlenecek olan final maçları ve ödül töreni ile sona erecek.
Oldukça çekişmeli karşılaşmaların yaşanacağı turnuvada dereceye giren yarışmacılardan birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncüye bilardo istekası ve fair play oyuncusuna sponsor ödülü verilecek.

.