Tayland’dan Misafirlerimiz Var

17-04-2009 gelen bir grup dün Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ı ziyarette bulundu. Bu yıl tatillerini Türkiye’de geçirme kararı alarak çeşitli illeri gezdikten

Tayland’dan Misafirlerimiz Var

Tayland’dan gelen bir grup dün Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ı ziyarette bulundu. Bu yıl tatillerini Türkiye’de geçirme kararı alarak çeşitli illeri gezdikten sonra ilçemizde konuk olan Taylandlılar Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.

Türkçe bilmeyen konuklarımız tercüman eşliğinde Başkanımız Sadi Kurtulan’la sohbet etti. Türkiye’ye ilk kez geldiklerini dile getiren grup “ İlk önce sizinle tanışmaktan dolayı onur duyuyoruz ve yeni görevinizde size başarılar diliyoruz. İlçenizde görmediğimiz, tatmadığımız bir misafirlik yaşattınız bizlere. Bunda dolayı çok mutluyuz. Bu kadar güler yüz ve misafirperverlik açıkçası beklemiyorduk. Sıcak yakınlığınız bizleri çok mutlu etti. İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederiz.” İfadelerinde bulundular.

Başkanımız Sadi Kurtulan ise “ Sizler Allah’ın bir lütfüsünüz. Dünyada en güzel varlık insandır ve ona verdiğimiz değer onları memnun etmekten geçer. Bu bizim hayat felsefemiz. Sizler buranın misafiri değilsiniz. Her konuda kendinizi evinizde gibi hissederseniz memnun oluruz. “ dedi.

Daha sonra ilçemiz hakkında yerleşimi, nüfusu, geçim kaynakları ve kültürü hakkında bilgi alan gruba, Başkanımız Kurtulan tarafından ilçemizi unutmamaları adına hatıra olarak çeşitli hediyeler takdim edildi. Türkiye’ye geldikten sonra ilçemizi de görme fırsatı yakalayan Taylandlılar, gösterilen sıcaklık ve misafirperverlikten bir hayli memnun olarak aramızdan ayrıldılar.